Tämä ainutlaatuinen metodi on ollut käytössä kansainvälisesti jo reilusti kolmatta vuosikymmentä. Yhä useammat yritys- ja urheilumaailman, opetusalan ja kuntoutusalan edelläkävijät myös Suomessa ovat löytäneet toiminnalliseen neurotieteisiin perustuvasta sensomotorisesta metodista apua parempiin tuloksiin.

Nyt sinullakin on mahdollisuus kouluttautua kauttamme sensomotorisen metodin osaajaksi. Kysyntä aivo-osaamiselle kasvaa koko ajan ja koulutuksemme käyneet ovat onnistuneesti pystyneet laajentamaan asiakaskuntaansa ja vastaamaan asiakkaittensa tarpeisiinsa muita alan toimijoita laadukkaammalla osaamisella. Valitse oma koulutuksesi ja ilmoittaudu jo tänään!

Koulutukset

Päätimme antaa maailmalla kiertävälle virukselle sen ansaitseman huomion. Huomasimme viruksella olevan sama kohderyhmä kuin meillä. Palaamme koulutusten pariin kunhan viruksen potentiaalinen asiakaskunta on pienempi.

Pysykää terveenä!


SENSOSUMMIT 2021

Kaikki Sensotrainer ja Sensovalmentaja koulutuksen käyneet huomio. Varaa itsellesi vapaaksi kesäkuun 13.päivä 2021. Olet tervetullut osallistumaan SENSOSUMMIT:iin oletpa käynyt Level 1- tai koulutukset Level 5- tasoon saakka.

Tapahtuma pidetään Hämeenlinnassa su 13.6. Aloitamme ohjelman klo 12 ja päätämme päivän klo 19:00. Ohjelmassa: näyttökokeita ja verkostoitumista, kartoitusten update ja tutustumme Sensovalmentajien tukipakettiin.

Tapahtuman ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/YWLVttT2GLtrqU2z5

SENSOSUMMIT 2021_esite